Våran Filosofi

Kompetens och passion

Vår expertis går tillbaka till 1901, året för att skapa den första naturliga produktlinjen för djurvård och djurhälsa på den franska veterinärmarknaden.

Sedan dess har många saker förändrats, inte vårt uppdrag: att ge husdjursföräldrar friheten att välja en naturlig väg till sina husdjurs hälsa och välbefinnande.

Tillagningsmetod

Vi ångar alla våra produkter med en mild värmebehandling som är nödvändig för att ge smältbarhet, smaklighet och bevara ingrediensernas näringsegenskaper.

Ursprung Italien

Inom Lombardi Natural Park i Ticino Valley, välsignad av Po-floden, ger vårt område oss möjligheten att skaffa många råvaror lokalt, som ärtor och potatis, som kontrollerar hela försörjningskedjan.

FoU-attityd

Vi utvecklar näringsrikt torrfoder för husdjur som är utformade för att tillfredsställa deras behov. Vi når vårt mål genom en vetenskapligt beprövad kombination av enkla, högkvalitativa ingredienser och kraftfulla fytonäringsämnen.

Vetenskap och teknologi

Människan utvecklade vetenskap för att förbättra alla aspekter av livet, förvärva erfarenhet och kunskap som en solid bas för att säkerställa vår planets framtid.


Näring är en av de viktigaste bland vetenskaperna. Med en balanserad och lämplig näring är det möjligt att uppnå bättre hälsa med ett resultat av harmoni och välbefinnande.


Vårt vetenskapliga team, tillsammans med den ständiga laboratorieaktiviteten (både internt och inom referenslaboratorier) utvecklar helt "grymhetsfria" och etiska vetenskapliga studier, i samarbete med professorer och institutioner som är viktiga med opinionsledare.


Denna vetenskapliga inställning gör att vi ständigt kan förbättras.

Vi främjar två olika fältundersökningar:


- Matningsförsök med friska djur: vi mäter parametrar som smaklighet och allmän välbefinnande hos husdjur, inklusive päls- och hudtillstånd, avföring och andra viktiga icke-invasiva parametrar.


- Kliniska prövningar på sjuka djur med redan existerande patologiska tillstånd (redan sjuka), som vi stöder med den mest lämpliga näringslösningen, för att bevisa dess godhet och kontinuerligt förbättra våra formler och deras effektivitet.


Detta tillvägagångssätt gör det möjligt för oss att alltid vara innovativa och banbrytande i våra formuleringar och utfodringsstrategier, med ett unikt mål: att förbättra våra fyrbenta vänner.


                                 TeknologiVåran egenägda Italien-baserade tillverkning av husdjursfoder använder sig av noga utvalda och naturliga ingredienser av högsta kvalitet, bearbetade med den mest avancerade tekniken.


Eftersom vi vet vad vi lägger in i våran hund & kattmat och vi vill bevara näringskvaliteten på ingredienserna så ångkokar vi alla våra produkter. Med en skonsam värmebehandling som är nödvändig för att ge smältbarhet och samtidigt bevara så mycket som möjligt av näringsegenskaperna hos de noga utvalda ingredienserna. Allt för att din fyrfota bästa vän ska få den bästa maten. Alla vet att den italienska maten är den godaste.